Om meg

Raymond
Besøk min Linkedin konto

Mitt navn er Raymond H.Ingebretsen og jeg holder til på Hamresanden, 11 kilometer fra Kristiansand sentrum.

Jeg leverer fotorealistiske 3D visualiseringer, animasjoner, plakater, brosjyrer, tekniske illustrasjoner, materiell til håndbøker og brukermanualer med fokus på maritime, offshore, plan / arkitektur, konstruksjon og elektronikk. Jeg gjør gjerne andre spennende oppdrag også.

Jeg har bakgrunn som sveiser og platearbeider med fagbrev som sveiser. Har gått CAD/3D Design (1 år) og 3D Design og animasjon (1 år) ved Noroff instituttet.
Har hatt ansvar for 3D visualisering, animasjoner, filmer, brosjyrer, bildemateriell og illustrasjoner brukt i markedsføring, tilbud, konseptarbeid og verifisering av samhandling mellom de ulike maskinene i bore, brønnintervensjon og undervannsoperasjoner i flere selskaper som bl.a. XVision, Viseno, Aker Solutions og MHWirth. Har også jobbet innenfor arkitektur og produkt visualisering.

Min visjon er å være den foretrukne partner – levere effektivt og pålitelig til kunders individuelle behov til overkommelige priser. Det er også viktig for meg at kunden er fornøyd med sluttproduktet.

Ikke vær redd for å kontakte meg, jeg hjelper gjerne til på ditt neste prosjekt!

raymond@homme3d.com